De Bed and breakfast : uw huis in Brussel

Welkom op Le Valduc. U wordt ontvangen door Frédéric en Patricia de Schrevel in een familiale sfeer gekenmerkt door de herinneringen van een overgrootvader, gerenommeerde kinderarts en zijn talrijke nakomelingen. Lees meer over Le Valduc geschiedenis.


Rust, plezier, charme en comfort !

Uw gastenkamers in Le Valduc

Onze gasten worden ontvangen, zoals gewenst, in een grote suite voor 2 tot 4 personen of in een tweepersoonskamer.  click op de foto van uw keuze

La suite Marguerite & Edmond
La suite Marguerite & Edmond
La chambre Marie-Thérèse
La chambre Marie-Thérèse

Vergaderruimte

Een vergaderruimte is ook beschikbaar voor particuliere of zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen en workshops te organiseren.

ideale LocalisatiE

De Valduc is gelegen in het oosten van Brussel, in de buurt van de Europese buurt van Beaulieu en Schumann, zakelijke centra van het Vorst en zijn omgeving, de Vrije Universiteit van Brussel (ULB) en het toekomstig ziekenhuis Chirec. Localisatie van uw B&B.

De tuin herinnert zich nog aan het gewezen park...

Drie families verbleven in Le Valduc, met aldus acht generaties... Wij behoren tot de vierde generatie van de derde familie!


Oude bomen versieren nog de tuin en dateren van de bouw van het kasteel.


De opeenvolgende inwoners hebben een bijzondere zorg gebracht aan de tuin om zijn karakter te behouden en het gewezen park te herdenken, in de tijd dat Le Valduc een "beau château, étant habitation de ville et de campagne" was vlak bij het centrum van Brussel.

Een uniek ontbijt... met thuisgebakken brood!

Uw ontbijt wordt u in de eetplaats gediend. Het zal een kans zijn van ontmoeting of van informatieuitwisseling op de must in Brussel. 


Fruitsap, the, koffie, warme chocolade, jam, choco, yaourt, kaas en ham stellen uw ontbijt samen. Brood wordt thuis gemaakt en kan vergezeld worden met croissants en broodjes. Ei kan ook op verzoek bediend worden.